Home » Blog » Lekker bouwen met Clicformers

Lekker bouwen met Clicformers

Gepubliceerd op 21 oktober 2019 19:40

Clicformers | Raad & Win actie

Nieuw in het assortiment van Twinkle Toys: Clicformers. Ideaal en duurzaam constructiespeelgoed dat een beroep doet op de verbeelding van kinderen.

Het is geweldig speelgoed voor de ontwikkeling van oog- en handcoördinatie en het uitbreiden van creativiteit. Urenlang speelplezier, van 4 tot 12 jaar! De verschillende verpakkingen zijn onderling uitwisselbaar en kan de collectie worden uitgebreid. De kinderen kunnen zelf iets gaan bouwen, maar er staan ook veel inspiratie in de meegeleverde boekjes.

 

Met Clicformers kan je nu op 4 verschillende manieren bouwen: klikken, stapelen, vouwen en aanhaken,….Dus nog meer bouwplezier!

We hebben diverse leuke pakketten ingekocht om kennis te maken met dit leuke speelgoed, zo zijn er basissets beginnend vanaf 50 stuks maar is er ook een contructie, transportation of een puppy friends set.

Raad & Win

Voor een goede kennismaking hebben we ook een leuke actie. Kun jij raden uit hoeveel blokjes de Clicformerstijgers uit de winkel bestaat?

 

Vul het aantal blokjes in op het formulier in de winkel. Na afloop wordt er uit de juiste inzendingen een winnaar getrokken en wordt deze bekend gemaakt. De winnaar wint de tijger van clicformers uit de winkel. Als dat geen leuke actie is….! 😃🎉🎉🎉

De nieuwe dozen Clicformers liggen nu in de winkel!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Thijs den Otter
een maand geleden

Ik ben in de winkel geweest om het aantal blokjes te tellen van het figuur van de clickformers.
In de winkel werd mij verteld dat ik het aantal moest doorgeven op de facebooksite en dat zij geen formulier hadden.
Dit is in tegenstelling wat er op de de Facebooksite stond.
Graag wil ik weten waar ik aan toe bent, want ik wil wel graag meedoen. Aangezien mijn zoontjes grote fan zijn van clickformers.

Met vriendelijke groet,

Thijs den Otter